• CELLER DE CAN ROCA, EL. THE BOOK (ANG)

    ROCA FONTANÉ, JOAN/ROCA FONTANÉ, JOSEP/ROCA FONTANÉ, JORDI LIBROOKS Ref. 9788412586145 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    The bestseller of the Germans Roca now in a new redux smaller format, less heavy and more manageable."How to improve even more a classic like El Celler de Can Roca?" After selling more than 20,000 copies and being translated into 6 languages, at Librooks have worked hard to be able to launch a new e...
    Dimensions: 250 x 175 x 44 cm Peso: 1610 gr
    Disponible
    39,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-125861-4-5
    • Data d'edició : 01/10/2022
    • Any d'edició : 2022
    • Idioma : Inglés
    • Autors : ROCA FONTANÉ, JOAN/ROCA FONTANÉ, JOSEP/ROCA FONTANÉ, JORDI
    • Nº de pàgines : 480
    • Coleccion : COOKING LIBROOKS
    The bestseller of the Germans Roca now in a new redux smaller format, less heavy and more manageable.

    "How to improve even more a classic like El Celler de Can Roca?" After selling more than 20,000 copies and being translated into 6 languages, at Librooks have worked hard to be able to launch a new edition of the definitive work of the Celler de Can Roca, with lighter and more robust finishes and printing of an even greater quality. Everything so that professional chefs and amateurs can bring home the cuisine of one of the best restaurants in the world.

    In this book, the three Roca brothers, Joan, Josep and Jordi, explain in first person the secrets of a restaurant that has always been characterized by free-style cuisine, innovative capacity and an enormous creative effervescence generated in harmony by three thinking heads. Joan, in charge of the savory kitchen, Jordi of the desserts, and Josep of the wines and the room. Throughout almost 500 pages, the Roca brothers guide the reader through their history, their philosophy and the techniques used in nearly 90 recipes.
    The reference work of El Celler is completed with the full-color illustrations of the images of the prestigious photographers David Ruano and Francesc Guillamet, with the diary Un dia a El Celler by the writer Josep Maria Fonalleras and a reasoned catalog of the 245 most outstanding dishes in the Celler's history.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.