• HERRAMIENTAS PARA HABITAR EL PRESENTE (ESP/ANGL)

    LA VIVIENDA DEL SIGLO XXI

    AAVV UNIVERSITAT POLITECNICA CATALU Ref. 9788461475049 Altres llibres del mateix autor
    El Máster Laboratorio de la vivienda del siglo XXI presenta una publicación que recoge buena parte de la metodología y los planteamientos analíticos que ha venido desarrollando desde el curso 2004-2005. Se trata del manual Herramientas para habitar el presente. La vivienda del siglo XXI, propuesto c...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-614-7504-9
    • Data d'edició : 01/06/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : ESP/ANGL
    • Autors : AAVV
    • Nº de pàgines : 210
    El Máster Laboratorio de la vivienda del siglo XXI presenta una publicación que recoge buena parte de la metodología y los planteamientos analíticos que ha venido desarrollando desde el curso 2004-2005. Se trata del manual Herramientas para habitar el presente. La vivienda del siglo XXI, propuesto como un compendio de sistemas de análisis y aplicaciones proyectuales para la vivienda actual. El libro aborda la vivienda como encrucijada de la complejidad contemporánea, en la que convergen a través de la arquitectura cuestiones urbanas, sociales, tecnológicas y medioambientales, planteando preguntas cruciales sobre los cambios sociales en cada uno de estos ámbitos. El método parte de un sistema de valoración integral de la vivienda realizado inicialmente en función de cuatro conceptos esenciales ?sociedad, ciudad, tecnología y recursos? a los que se añaden nuevos parámetros de análisis ?gestión, rehabilitación, tipología y percepción.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.