• CASA BLOC

    GARCIA ESTEVEZ, CAROLINA BEATRIZ MUDITO & CO Ref. 9788492607464 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En 2009 Barcelona celebra una victoria de la arquitectura. La Casa Bloc (1933-39), mutilada por la adición de un bloque de viviendas franquista, recupera el rostro que nunca debió perder. Obra de los arquitectos del GATCPAC (Grup d'Arquitectes i Tècnics Catalans per al Progrés de l'Arquitectura Cont...
    Ancho: 12 cm Largo: 17 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92607-46-4
    • Data d'edició : 01/09/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GARCIA ESTEVEZ, CAROLINA BEATRIZ
    • Nº de pàgines : 145
    • Coleccion : MUDITO & CO.
    En 2009 Barcelona celebra una victoria de la arquitectura. La Casa Bloc (1933-39), mutilada por la adición de un bloque de viviendas franquista, recupera el rostro que nunca debió perder. Obra de los arquitectos del GATCPAC (Grup d'Arquitectes i Tècnics Catalans per al Progrés de l'Arquitectura Contemporània) Josep Lluís Sert, Josep Torres Clavé y Cristòfor Alzamora, se erige como el primer bloque de viviendas colectivas construido à redant. Paradigma de la vanguardia arquitectónica que situó a Barcelona en el centro de la polémica urbanística desde su famoso Pla Macià (1934), se posiciona como el mejor ejemplo de lucha contra el obsoleto modelo de baja densidad de la ciudad jardin del siglo XIX, o la extrema densificación de la futura manzana del Ensanche de Cerdà.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.