• MANUAL DE LA BUENA VIDA

    RACIONERO, LUIS LIBROS DE VANGUARDIA Ref. 9788416372447 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    un sabio de nuestro tiempo. un bon vivant. un gourmet. un erudito. un recalcitrante amador casado seis veces. un aficionado al fútbol. un viajero curioso. un inquieto buscador de lo espiritual. ¿por favor, señor racionero, nos podría dar las claves de una buena vida, de su buena vida, atendiendo más...
    Dimensions: 225 x 170 x 12 cm Peso: 350 gr
    Sense estoc
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16372-44-7
    • Data d'edició : 01/12/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : RACIONERO, LUIS
    • Nº de pàgines : 128
    • Coleccion : LIBROS DE VANGUARDIA
    un sabio de nuestro tiempo. un bon vivant. un gourmet. un erudito. un recalcitrante amador casado seis veces. un aficionado al fútbol. un viajero curioso. un inquieto buscador de lo espiritual. ¿por favor, señor racionero, nos podría dar las claves de una buena vida, de su buena vida, atendiendo más a lo material que a lo espiritual? ¿una síntesis de todo lo terrenal que complemente lo que nos brindó en el exitoso espiritualidad para el siglo xxi publicado también por libros de vanguardia? a esta pregunta responde este manual de la buena vida que destila los más sabios consejos para ser feliz y resume lo mejor de una vida intensa. un manual según la rae es aquel libro en que se compendia lo más sustancial de una materia . la materia de este, sin embargo, no es la vida entera, con sus toneladas de paja, sino exclusivamente la vida que merece la pena ser vivida. la experiencia inmediata del placer, aunque buena en sí misma, no conlleva garantía de permanencia. lo malo de

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.