• INCORPORACION DE LOS CONTENIDOS EN IGUALDAD DE OPORTUNIDADES

    VVAA UNIVERSITAT ILLES BALEARS. SEC Ref. 9788483841693 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El texto nos explica que la formación universitaria debe ir más allá de los meros contenidos científicos de cada disciplina e incluir entre sus objetivos formar en valores que fortalezcan la convivencia democrática desde los principios de igualdad y equidad, así como participar activamente en la eli...
    Dimensions: 240 x 170 x 7 cm Peso: 210 gr
    Sense estoc
    10,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8384-169-3
    • Data d'edició : 01/02/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : ESPANYOL
    • Autors : VVAA
    • Nº de pàgines : 98
    • Coleccion : MATERIALS DIDÀCTICS
    • Nº de col·lecció : 146
    El texto nos explica que la formación universitaria debe ir más allá de los meros contenidos científicos de cada disciplina e incluir entre sus objetivos formar en valores que fortalezcan la convivencia democrática desde los principios de igualdad y equidad, así como participar activamente en la eliminación de los sesgos de género, entre otras cuestiones. Los medios para alcanzar estos objetivos son amplios y diversos, si bien pueden resumirse, en esencia, en crear un clima de tolerancia y respeto en el aula, analizar la realidad, visibilizar los logros de las mujeres y utilizar un lenguaje no sexista.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.