• GOOGLE DESAFIA A EUROPA

    EL MITO DEL CONOCIMIENTO UNIVERSAL

    JEANNENEY, JEAN NOEL UNIVERSIDAD VALENCIA. SERVEI D Ref. 9788437068626 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El 14 de diciembre de 2004 se informó que Google, el buscador de referencia omnipresente en nuestros ordenadores, se proponía digitalizar quince millones de libros depositados en grandes bibliotecas. Era un plan a seis años que implicaba cifras astronómicas, pues daría acceso a un total de 4.500 mil...
    Ancho: 130 cm Largo: 210 cm Peso: 206 gr
    Sense estoc
    12,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-370-6862-6
    • Data d'edició : 01/01/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : JEANNENEY, JEAN NOEL
    • Traductors : FURIÓ, ANTONI
    • Nº de pàgines : 120
    • Coleccion : FORA DE COL·LECCIÓ
    El 14 de diciembre de 2004 se informó que Google, el buscador de referencia omnipresente en nuestros ordenadores, se proponía digitalizar quince millones de libros depositados en grandes bibliotecas. Era un plan a seis años que implicaba cifras astronómicas, pues daría acceso a un total de 4.500 millones de páginas. La primera reacción ante una perspectiva tan grandiosa bien podría ser de júbilo. Finalmente se iba a llevar a cabo el sueño mesiánico esbozado al final del siglo pasado: todos los saberes del mundo accesibles gratuitamente en todo el planeta, para todos. Sin embargo, conviene meditar más detenidamente sobre esta empresa. Porque a poco que se repare en el proyecto, no deja de suscitar graves preocupaciones.Desde la perspectiva del autor, Francia y su Biblioteca Nacional tienen una responsabilidad particular en este asunto. Pero ningún país de Europa puede quedarse al margen de la necesaria respuesta a un desafío de esta magnitud. Este libro se presenta como un grito de alarma, que busca instigar una acción colectiva en la Unión Europea.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.