• REGAL DE LA COMUNICACIO, EL

    SERRANO, SEBASTIA ARA LLIBRES Ref. 9788493288648 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El regal de la comunicació és molt més que un llibre, és també una eina fonamental per aprendre a escoltar els altres, dominar les emocions, observar el món que ens envolta i descobrir valors tan esencials com la lleieltat, el respecte, la confiança o l'amistat. Com diu Sebastià Serrano, "davant de ...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    11,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-932886-4-8
    • Data d'edició : 01/02/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : Catalán
    • Autors : SERRANO, SEBASTIA
    • Nº de pàgines : 128
    • Coleccion : CATALAN
    El regal de la comunicació és molt més que un llibre, és també una eina fonamental per aprendre a escoltar els altres, dominar les emocions, observar el món que ens envolta i descobrir valors tan esencials com la lleieltat, el respecte, la confiança o l'amistat. Com diu Sebastià Serrano, "davant de qualsevol crisi, personal, familiar laboral o social, quan noteu que la pluja fina de l'ansietat que els núvols de la incertesa deixa de caure sobre vosaltres ja us ha empapat, obriu les porets i srtiu a cercar ña flor de la comunicació. En aquest llibre hi trobareu alguns dels racons on habita aquesta preciosa flor. "

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.