• CATALUNYA, ESPANYA. ACORDS I DESACORDS

    RUIZ-DOMENEC, JOSE ENRIQUE MAGRANA, EDICIONS DE LA Ref. 9788482649641 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El futur es legitima en el passat. Polítics i intel·lectuals recorren al laboratori de la història per projectar-hi les fórmules del demà. Els nacionalismes espanyol i català l'han utilitzada des del segle xix per construir relats divergents i enfrontats fins avui. Els fets reals, les figures que va...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 240 gr
    Disponible
    19,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8264-964-1
    • Data d'edició : 01/01/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : RUIZ-DOMENEC, JOSE ENRIQUE
    • Nº de pàgines : 192
    • Coleccion : OTROS LA MAGRANA
    El futur es legitima en el passat. Polítics i intel·lectuals recorren al laboratori de la història per projectar-hi les fórmules del demà. Els nacionalismes espanyol i català l'han utilitzada des del segle xix per construir relats divergents i enfrontats fins avui. Els fets reals, les figures que van creure en l'entesa i el catalanisme que va ser motor de la regeneració espanyola han quedat a l'ombra... Les coses han anat d'una manera, però podrien haver estat molt diferents. José Enrique Ruiz-Domènec analitza en aquest llibre de quina manera els sentiments, la política i la història s'entrellacen, des de 1833, per arribar a la confusa situació actual. El desenvolupament industrial, la sensibilitat popular, la música, la literatura i l'edició, l'esport i els grans esdeveniments ciutadans ofereixen pautes que de vegades han provocat l'apropament i de vegades el distanciament i la desafecció radical. Catalunya, Espanya. Encontres i desencontres és un llibre innovador per l'amplitud del seu enfocament, per la varietat de registres històrics que empra i per l'atenció que dedica a aspectes fins ara poc contemplats a l'hora de revisar la relació entre Catalunya i Espanya. L'aportació magistral d'un gran historiador del nostre temps.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.