• ET PRESENTO EL JUTGE GARZON

    EXCESSOS, ESCÀNDOLS I FRACASSOS DEL MAGISTRAT ESPANYOL MÉS MEDIÀTIC

    BAGUDANCH, SONIA SALDONAR Ref. 9788494116407 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Atrevit, valent, decidit, capaç d'actuar contra qualsevol adversari i amb una concepció messiànica de si mateix, Baltasar Garzón convertia els seus casos en xous carnavalescos, en espectacles mediàtics que sovint derivaven en grans fracassos que no li van impedir erigir-se en garant dels drets human...
    Ancho: 133 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    12,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-941164-0-7
    • Data d'edició : 01/03/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALA
    • Autors : BAGUDANCH, SONIA
    • Nº de pàgines : 128
    • Coleccion : PERIODISTES
    • Nº de col·lecció : 1
    Atrevit, valent, decidit, capaç d'actuar contra qualsevol adversari i amb una concepció messiànica de si mateix, Baltasar Garzón convertia els seus casos en xous carnavalescos, en espectacles mediàtics que sovint derivaven en grans fracassos que no li van impedir erigir-se en garant dels drets humans i precursor de la justícia universal.

    N’hi ha prou amb llegir Et presento el jutge Garzón per comprovar que la seva carrera oculta excessos professionals i vulneracions dels drets més bàsics, tal com posen de manifest els relats dels detinguts que han passat pel seu despatx i dels advocats que l’han tractat.

    Il·luminant la cara fosca dels casos que ha portat el jutge, la periodista del Grup Barnils Sònia Bagudanch fa un repàs de la seva trajectòria amb un fil cronològic que acaba el 2012, quan esdevé l'advocat defensor de Julian Assange, fundador de Wikileaks.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.