• TAMAYAZO, EL. CRONICA DE UNA TRAICION

    CRÓNICA DE UNA TRAICIÓN

    SERRANO, FELIPE CATARATA, LOS LIBROS DE LA Ref. 9788483198186 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La traición de Eduardo Tamayo y María Teresa Sáez aconteció durante el verano en el que José María Aznar eligió a Mariano Rajoy como sucesor al frente del Partido Popular. Diez meses antes, también, de que José Luis Rodríguez Zapatero alcanzara la presidencia del Gobierno. Las desavenencias por la f...
    Dimensions: 240 x 160 x 2 cm Peso: 479 gr
    Sense estoc
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8319-818-6
    • Data d'edició : 01/06/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : ESPANYOL
    • Autors : SERRANO, FELIPE
    • Nº de pàgines : 280
    • Coleccion : COLECCION MAYOR
    • Nº de col·lecció : 441
    La traición de Eduardo Tamayo y María Teresa Sáez aconteció durante el verano en el que José María Aznar eligió a Mariano Rajoy como sucesor al frente del Partido Popular. Diez meses antes, también, de que José Luis Rodríguez Zapatero alcanzara la presidencia del Gobierno. Las desavenencias por la forma de gestionar aquella felonía están, además, en el origen de la mala relación política que ha existido desde entonces entre Alberto Ruiz-Gallardón y Esperanza Aguirre. Luchas de poder, alevosas traiciones, guerras internas, negociaciones secretas, tramas ocultas, peleas cainitas?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.