• QUE ES LA DEMOCRACIA?

    SARTORI, GIOVANI TAURUS Ref. 9788430606238 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ¿La teoría sobre la democracia es una o es múltiple? ¿Hay muchas teorías sobre muchas democracias o bien una teoría sobre una democracia? Una obra fundamental del más célebre teórico de la democracia. Asunto de permanente interés para Giovanni Sartori, el estudio de la democracia es de gran impor...
    Dimensions: 240 x 150 x 29 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    21,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-306-0623-8
    • Data d'edició : 01/05/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : SARTORI, GIOVANI
    • Nº de pàgines : 456
    • Coleccion : TAURUS PENSAMIENTO
    ¿La teoría sobre la democracia es una o es múltiple? ¿Hay muchas teorías sobre muchas democracias o bien una teoría sobre una democracia? Una obra fundamental del más célebre teórico de la democracia. Asunto de permanente interés para Giovanni Sartori, el estudio de la democracia es de gran importancia para determinar qué esperamos de la misma. Para alcanzar este objetivo, Sartori dialoga consigo mismo, con Aristóteles, Locke, Rousseau, Marx... y con el lector para reflexionar sobre la democracia, el liberalismo y la libertad, desde sus orígenes y en todas sus acepciones hasta llegar al actual uso, comprensión y aplicación de estos conceptos y valores. Además, analiza las relaciones entre política y economía; revolución y reforma; Estado, sociedad civil e individuo; pero sobre todo, nos dice qué es y qué no es la democracia. En esta reedición revisada y ampliada con un nuevo apéndice, Sartori aborda también las perspectivas de futuro de la democracia a la luz de los relevantes cambios políticos y sociales que se han producido en las últimas décadas en todo el mundo. Establecer cuál es la democracia ideal es una tarea más o menos fácil, lo realmente difícil es saber cuáles son las condiciones y realidades de la democracia posible.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.