• LLAVOR DEL FUTUR, LA. L'AGRICULTURA EXPLICADA ALS CIUTADANS

    L'AGRICULTURA EXPLICADA ALS CIUTADANS

    BOVE, JOSE; DUFOUR, FRANÇOIS PAGES EDITORS Ref. 9788479353834 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Dos homes de camp i del terròs, José Bové i François Dufour, llencen les bases pedagògiques d'una reconversió de l'agricultura ciutadana, al bell mig del poble planetari. Ambdós són autors d'un primer llibre, El món no és un negoci, que fou un best-seller el 1999-2000. Després d'aquest testimoni sob...
    Dimensions: 240 x 170 x 13 cm Peso: 433 gr
    Sense estoc
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7935-383-4
    • Data d'edició : 01/03/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : Catalán
    • Autors : BOVE, JOSE; DUFOUR, FRANÇOIS
    • Traductors : PRAT I ALBAREDA, AMÀLIA
    • Nº de pàgines : 224
    • Coleccion : GUIMET
    • Nº de col·lecció : 64
    Dos homes de camp i del terròs, José Bové i François Dufour, llencen les bases pedagògiques d'una reconversió de l'agricultura ciutadana, al bell mig del poble planetari. Ambdós són autors d'un primer llibre, El món no és un negoci, que fou un best-seller el 1999-2000. Després d'aquest testimoni sobre la seva lluita comuna i les seves vivències militants, el tàndem es reuneix de nou per reconstruir el futur i reiniciar una relació directa amb el ciutadà. Per primera vegada, els inicis complets del gran debat són a l'abast de tothom, així com els orígens de la crisi, els mitjans per no tornar a caure en els errors del passat i per transmetre als fills allò que manca en la seva cultura general, a fi d'evitar de ser manipulats i per convertir-se, de nou, en uns consumidors actius. L'agricultura és "la llavor del futur", al cor de la modernització del món. Com a conclusió, el lector trobarà les bases d'una "Declaració universal dels drets i deures del pagès i del ciutadà", declaració que està cridada a ser sotmesa al sufragi dels habitants del planeta.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.