• ULTRADRETA

    MUDDE, CAS SALDONAR Ref. 9788417611422 Altres llibres del mateix autor
    «Cap país és immune a la política d’ultradreta».La ultradreta ha tornat per venjar-se. Després de passar dècades als marges polítics, puja a l'escenari i reclama protagonisme.En aquest llibre tan oportú, l’expert en extremisme polític en l’àmbit global Cas Mudde proporciona una visió detallada de la...
    Dimensions: 210 x 140 x 17 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17611-42-2
    • Data d'edició : 01/09/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MUDDE, CAS
    • Traductors : GIL PUJOL, OCTAVI
    • Nº de pàgines : 256
    «Cap país és immune a la política d’ultradreta».

    La ultradreta ha tornat per venjar-se. Després de passar dècades als marges polítics, puja a l'escenari i reclama protagonisme.

    En aquest llibre tan oportú, l’expert en extremisme polític en l’àmbit global Cas Mudde proporciona una visió detallada de la quarta onada de la política ultradretana de la postguerra, i n’explora la història, la ideologia, l’organització, les causes i les conseqüències, així com les respostes que tenen disponibles la societat civil, els partits i les institucions per contrarestar les seves idees i la seva influència.

    Cas Mudde, desafiant el pensament ortodox sobre la relació entre la política convencional i la d’ultradreta, ofereix una imatge complexa i perspicaç sobre un dels reptes polítics clau del nostre temps.

    «La ultradreta està mutant i Cas Mudde ha escrit la millor guia per entendre el seu creixement i el seu impacte». —Ryan Heath, Politico

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.