• TRESCIENTOS ESCALONES, LOS

    LECTURA DE MARTA AGUDO

    AGUIRRE, FRANCISCA BARTLEBY EDITORES, SL Ref. 9788492799527 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Autora de una obra tardía y de honda esencia femenina, con la escritura de Los trescientos escalones Aguirre comenzó a explorar con fuerza la ?naturalidad? en el decir, quizá debido a su incursión en un escenario por esencia intransferible: el de la memoria personal y la infancia. Esos primeros años...
    Dimensions: 140 x 210 x 1 cm Peso: 198 gr
    Sense estoc
    13,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92799-52-7
    • Data d'edició : 01/11/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : ESPANYOL
    • Autors : AGUIRRE, FRANCISCA
    • Nº de pàgines : 124
    • Coleccion : POESIA
    • Nº de col·lecció : 21
    Autora de una obra tardía y de honda esencia femenina, con la escritura de Los trescientos escalones Aguirre comenzó a explorar con fuerza la ?naturalidad? en el decir, quizá debido a su incursión en un escenario por esencia intransferible: el de la memoria personal y la infancia. Esos primeros años vienen dictados por el miedo y también por el trauma de la guerra y sus secuelas, entre las que ocupa un lugar central la muerte del padre, el pintor Lorenzo Aguirre. El resultado es este libro ganador, en 1976, del Premio Ciudad de Irún.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.