• CACOL, EL

    TRETZÈ PREMI DE POESIA SANT CUGAT A LA MEMORIA DE GABRIEL FERRATER

    DOMENECH PONSATI, JOSEP EDICIONS 62, S.A. Ref. 9788429774320 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Josep Domènech Ponsatí (Sant Feliu de Guíxols, 1966), poeta i llibreter, ha publicat fins ara Cap a un dic sec, Desdiments i Apropiacions degudes & Cia. Amb el seu quart llibre de poesia, El Càcol, va guanyar el Premi de poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrtaer (2014). El Càcol és una prop...
    Ancho: 130 cm Largo: 205 cm Peso: 226 gr
    Sense estoc
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-7432-0
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALA
    • Autors : DOMENECH PONSATI, JOSEP
    • Nº de pàgines : 128
    • Coleccion : POESIA
    Josep Domènech Ponsatí (Sant Feliu de Guíxols, 1966), poeta i llibreter, ha publicat fins ara Cap a un dic sec, Desdiments i Apropiacions degudes & Cia. Amb el seu quart llibre de poesia, El Càcol, va guanyar el Premi de poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrtaer (2014). El Càcol és una proposta radical en més d'un sentit: d'una banda, perquè l'autor aposta per tractar temes que els poetes solen deixar fora dels seus versos (aspectes nus i descarnats de si mateix, tan aparentment prosaics com ho pot ser l'ús de la pornografia); d'altra banda, perquè cada poema és fruit del joc més respectuós amb la genuïnitat de les paraules. Així, El Càcol és alhora un llibre descarnat i refinat, ple d'una poesia d'altíssim voltatge.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.