• BALADAS DEL DULCE JIM

    MOIX, ANA MARIA BARTLEBY EDITORES, SL Ref. 9788492799268 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Dosificando dulzura y malditismo a partes iguales, ANA MARÍA MOIX nos muestra en "Baladas del Dulce Jim" las relaciones conflictivas entre unas colegialas que viven al límite y que, sin volver la vista atrás, avanzan hacia un futuro no muy preciso y tampoco muy tranquilo. Con una escritura desinhibi...
    Dimensions: 210 x 140 x 1 cm Peso: 140 gr
    Sense estoc
    12,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92799-26-8
    • Data d'edició : 01/09/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : ESPANYOL
    • Autors : MOIX, ANA MARIA
    • Nº de pàgines : 84
    • Coleccion : POESIA
    • Nº de col·lecció : 21
    Dosificando dulzura y malditismo a partes iguales, ANA MARÍA MOIX nos muestra en "Baladas del Dulce Jim" las relaciones conflictivas entre unas colegialas que viven al límite y que, sin volver la vista atrás, avanzan hacia un futuro no muy preciso y tampoco muy tranquilo. Con una escritura desinhibida, sin reservas, Moix domina el juego poético, y utiliza sin vacilaciones las técnicas y métodos compositivos más eficaces para mostrar las incertidumbres y las amenazas que se ciernen sobre sus bellos, apasionados y sensibles héroes. Su templanza y, más aún, su considerable sentido de una cándida mordacidad hacen de Baladas del Dulce Jim, el primer poemario publicado de la autora, un texto contenido y penetrante cuya estructura va envolviendo poco a poco al lector hasta llevarle a las páginas finales. Una obra espontánea, vanguardista e inclasificable. PILAR ADÓN

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.