• SUBMERGIR-SE EN EL NAUFRAGI

    RICH, ADRIENNE EDICIONS PONCIANES Ref. 9788418693083 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Submergir-se en el naufragi, poemari guanyador del National Book Award, va ser escrita en un moment d'impàs entre la vida que Rich havia conegut fins aleshores i la vida que li esperava. El seu marit durant disset anys es va suïcidar la tardor del 1970. A partir d'aquell moment, totes les experiènci...
    Dimensions: 180 x 120 x 7 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18693-08-3
    • Data d'edició : 01/10/2022
    • Any d'edició : 2022
    • Idioma : Catalán
    • Autors : RICH, ADRIENNE
    • Traductors : GUASCH ARCAS, POL
    • Nº de pàgines : 144
    • Coleccion : (CAT).SENSE COL·LECCIO
    • Nº de col·lecció : 4
    Submergir-se en el naufragi, poemari guanyador del National Book Award, va ser escrita en un moment d'impàs entre la vida que Rich havia conegut fins aleshores i la vida que li esperava. El seu marit durant disset anys es va suïcidar la tardor del 1970. A partir d'aquell moment, totes les experiències romàntiques de Rich serien amb altres dones. A Submergir-se en el naufragi hi trobem, per primera vegada sense embuts, el canvi de consciència que s'havia anat construint durant anys, i l'autora hi tracta temes com el llenguatge i la seva relació amb el poder, la relació històrica entre homes i dones, i la sexualitat. Hi revela el trajecte intel·lectual i creatiu fet fins aquell moment, i és on es veu, també, el mon que s'obria davant seu. Els lectors acompanyem el jo poètic en aquesta recerca d'una nova manera d'intentar copsar i explicar el mon. És un jo que indaga, dubta i il·lumina.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.