• DIBUJAR VERSALLES

    BRUN, CHARLES LE FUNDACIO LA CAIXA Ref. 9788416489329 Altres llibres del mateix autor
    Dibujar Versalles es el catálogo que se publica con motivo de la exposición coorganizada por la Obra Social “la Caixa” y el Musée du Louvre. La muestra propone explorar la génesis de dos de las grandes decoraciones de Versalles, la del techo de la Galería de los Espejos y la de la desaparecida Escal...
    Ancho: 240 cm Largo: 297 cm Peso: 1438 gr
    Sense estoc
    35,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16489-32-9
    • Data d'edició : 01/11/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : ESPANYOL
    • Autors : BRUN, CHARLES LE
    • Nº de pàgines : 232
    Dibujar Versalles es el catálogo que se publica con motivo de la exposición coorganizada por la Obra Social “la Caixa” y el Musée du Louvre. La muestra propone explorar la génesis de dos de las grandes decoraciones de Versalles, la del techo de la Galería de los Espejos y la de la desaparecida Escalera de los Embajadores mediante el testimonio de los cartones realizados por Charles Le Brun y sus colaboradores. Esas obras, a la escala de las pinturas, permiten conocer el esplendor del palacio, la belleza de las figuras y la maestría compositiva del gran artista de Versalles que fue Le Brun.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.