• FRANCESC GIMENO I ELS PAISATGISTES DEL MONTGRI

    VVAA MUSEU D'ART DE GIRONA Ref. 9788439377153 Altres llibres del mateix autor
    Catàleg de l'exposició organitzada conjuntament pel Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí i el Museu d'Art de Girona. L'exposició arrenca justament quan Gimeno arriba a Torroella de Montgrí, acompanyat i guiat per Ramon Call i Modest Urgell. A partir d'aquí, la mostra ressegueix el pas de...
    Ancho: 230 cm Largo: 300 cm Peso: 916 gr
    Disponible
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-393-7715-3
    • Data d'edició : 01/03/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : Catalán
    • Autors : VVAA
    • Nº de pàgines : 144
    Catàleg de l'exposició organitzada conjuntament pel Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí i el Museu d'Art de Girona. L'exposició arrenca justament quan Gimeno arriba a Torroella de Montgrí, acompanyat i guiat per Ramon Call i Modest Urgell. A partir d'aquí, la mostra ressegueix el pas de Gimeno per l'Empordà i Girona i s'hi analitza una bona part de les obres en què va treballar per aquesta zona, el contacte amb la qual el va ajudar a desenvolupar una paleta de col ors intensa, fruit del tractament de la llum i el color tan especial de la comar ca empordanesa. També s'evoca el pas pel Montgrí d'altres artistes, com Joaquim Mir i Josep Maria Mascort, que coneixien i admiraven l'obra de Francesc Gimeno.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.