• METGE RURAL, UN

    KAFKA, FRANZ QUADERNS CREMA, S.A. Ref. 9788477271437 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    L' obra de Franz Kafka ha estat tradicionalment presentada com un tot unitari, sense fissures, que ens ha pervingut gràcies a la negativa de Max Brod a fer cas del testament de l'amic i a destruir-la. Tanmateix, Milan Kundera ha posat al descobert el desig de l'autor de publicar algunes de les obres...
    Ancho: 120 cm Largo: 180 cm Peso: 102 gr
    Sense estoc
    7,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7727-143-7
    • Idioma : Catalán
    • Autors : KAFKA, FRANZ
    • Traductors : MURGADES BARCELÓ, JOSEP
    • Nº de pàgines : 128
    • Coleccion : MINIMA MINOR
    • Nº de col·lecció : 57
    • Data d'edició : 01/06/1995
    • Any d'edició : 1995
    L' obra de Franz Kafka ha estat tradicionalment presentada com un tot unitari, sense fissures, que ens ha pervingut gràcies a la negativa de Max Brod a fer cas del testament de l'amic i a destruir-la. Tanmateix, Milan Kundera ha posat al descobert el desig de l'autor de publicar algunes de les obres, d'acord amb una ordenació precisa, i això encara amb unes acurades indicacions tipogràfiques. En aquest volum (i en els següents, que apareixeran properament) es respecta escrupolosament aquesta voluntat: «Kafka?diu Kundera?no solament no renega la seva obra, sinó que en fa balanç mirant de separar el que ha de romandre [...] del que no respon a les seves exigències.»
    Un metge rural (en traducció revisada de Josep Murgades que reprodueix amb fidelitat l'esperit de l'original) és un dels volums salvats per Kafka.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.