• TRIO (CAT)

    HEDMAN, JOHANNA AMSTERDAM LLIBRES Ref. 9788417918651 Altres llibres del mateix autor
    El debut literari irresistible que està captivant milers de lectors arreu del món: una història magnètica i profundament actual sobre la complexitat de les relacions afectives i la construcció de la identitat.L’August i la Thora tenen una relació ambigua. Fills de dues famílies riques d’Estocolm, só...
    Ancho: 140 cm Largo: 220 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    21,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17918-65-1
    • Data d'edició : 28/03/2022
    • Any d'edició : 2022
    • Idioma : Catalán
    • Autors : HEDMAN, JOHANNA
    • Traductors : MIRAVITLLAS I POUS, IVETTE
    • Nº de pàgines : 384
    El debut literari irresistible que està captivant milers de lectors arreu del món: una història magnètica i profundament actual sobre la complexitat de les relacions afectives i la construcció de la identitat.
    L’August i la Thora tenen una relació ambigua. Fills de dues famílies riques d’Estocolm, són inseparables des de petits i, ara que estan en la vintena, amants ocasionals. La seva és una amistat antiga i robusta, aparentment irrompible, fins que apareix l’Hugo. L’Hugo prové d’orígens humils i, quan arriba a Estocolm per continuar amb els estudis universitaris, queda fascinat i alhora paralitzat per l’aura de l’August i la Thora, i el seu món de privilegis. Com atrets per un camp magnètic, els llaços entre tots tres s'estrenyen i entortolliguen, i donen lloc a una nova amistat en equilibri fràgil, forjada de gestos, silencis, i un desig elèctric.
    Narrada entre Estocolm, París i Nova York, Trio ens parla de la complexitat del món de la joventut: d’identitats a mig fer que malden per expressar-se; de la llibertat, l’aïllament i l’anhel d’establir lligams; de les diferències de classe; dels límits difusos de l’amor, i de la por al rebuig. Un debut lúcid i elegant que estableix Johanna Hedman com una de les veus literàries europees més prometedores del moment.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.