• DONES D'AIGUA, HOMENS DE FANG

    CUCARELLA, TONI BROMERA, S.L., EDICIONES Ref. 9788490261439 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Quan l'horror inunda la vida, quan la por es ­respira i ompli l'ànima, una manera de sobreviure, però també de plantar cara a la realitat, és traslladar-la a un univers màgic i alternatiu. Acabada la guerra, el pare d'Aurora ha d'amagar-se per salvar la vida, mentre ella i sa mare són assetjades pel...
    Ancho: 150 cm Largo: 232 cm Peso: 250 gr
    Disponible
    16,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9026-143-9
    • Data d'edició : 01/09/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALA
    • Autors : CUCARELLA, TONI
    • Nº de pàgines : 88
    • Coleccion : L'ECLÈCTICA
    • Nº de col·lecció : 229
    Quan l'horror inunda la vida, quan la por es ­respira i ompli l'ànima, una manera de sobreviure, però també de plantar cara a la realitat, és traslladar-la a un univers màgic i alternatiu. Acabada la guerra, el pare d'Aurora ha d'amagar-se per salvar la vida, mentre ella i sa mare són assetjades pel falangista Miserachs, que intenta capturar-lo. Per fortuna, elles provenen de la nissaga de les dones d'aigua... Precisament, el món llegendari popular inspira aquesta història que despulla la crueltat inhumana dels vencedors i la indefensió, però també la resistència sobrehumana, dels vençuts.
    Esdevinguda un èxit als escenaris en format teatral, aquesta història teixida d'elements fan­tàstics i altres de reals submergeix el lector en un univers ple d'un simbolisme que, lluny d'amagar o desdibuixar els fets, condensa la terrible realitat d'aquella postguerra.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.