• FEBRE D'OR, LA

    OLLER, NARCIS ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496970540 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    LA PRIMERA I ÚNICA EDICIÓ DE _LA FEBRE D'OR_ ADAPTADA PER A ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA _LA FEBRE D'OR_ ÉS LA NOVEL·LA MÉS AMBICIOSA DE NARCÍS OLLER, UN MAGNÍFIC RETRAT DE LA SOCIETAT CATALANA DE 1880. _La febre d'or_ és l'obra més ambiciosa de Narcís Oller. Hi retrata la societat catalana dels anys 18...
    Ancho: 130 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    12,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96970-54-0
    • Data d'edició : 01/09/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : Catalán
    • Autors : OLLER, NARCIS
    • Nº de pàgines : 432
    • Coleccion : ANGLE LECTOR
    • Nº de col·lecció : 7
    LA PRIMERA I ÚNICA EDICIÓ DE _LA FEBRE D'OR_ ADAPTADA PER A ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA _LA FEBRE D'OR_ ÉS LA NOVEL·LA MÉS AMBICIOSA DE NARCÍS OLLER, UN MAGNÍFIC RETRAT DE LA SOCIETAT CATALANA DE 1880. _La febre d'or_ és l'obra més ambiciosa de Narcís Oller. Hi retrata la societat catalana dels anys 1880-1882, just en el moment en què moltes persones van aconseguir un enriquiment fàcil gràcies a l'especulació borsària. Gil Foix, el protagonista de la novel·la, és un d'ells: deixa de fer de fuster, juga a borsa amb gran habilitat i s'enriqueix fins a convertir-se en un membre conspicu de l'alta burgesia barcelonina. Però, com en el cas de _L'escanyapobres_, Oller desplega una intenció moralitzadora evident: Gil Foix és víctima de la seva obsessió pel diner, s'arruïna, torna al seu ofici de fuster i acaba mig boig. Es tracta d'una novel·la extensa i complexa, en què Narcís Oller manifesta un gran domini de les tècniques i els plantejaments literaris naturalistes i realistes. Barcelona és l'espai central de l'obra, però també Vilaniu i París, i els personatges estan perfectament dibuixats, fruit d'una llarga observació i documentació prèvia de les maneres de parlar i dels ambients barcelonins. L'edició de _La febre d'or_ dins la col·lecció «Angle Lector» es planteja per primera vegada com una versió reduïda, que estalvia escenes secundàries i fragments poc rellevants, per aconseguir una obra més breu i compacta, pensada per a estudiants de secundària.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.