• CORREDORES EN CENTRAL PARK

    MARIN, IÑAKI EDITORIAL BASE (CASTELLA) Ref. 9788415706939 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Un viudo que recuerda su luna de miel en Nueva York, un deportista acabado que quiere regresar al escenario de su único momento de gloria, un joven vigilante portuario que pierde al amor de su vida, una extraña y misteriosa dama oriental que suscita distintas biografías y opiniones entre aquellos qu...
    Dimensions: 235 x 155 x 9 cm Peso: 210 gr
    Sense estoc
    13,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15706-93-9
    • Data d'edició : 01/10/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : ESPANYOL
    • Autors : MARIN, IÑAKI
    • Nº de pàgines : 112
    • Coleccion : BASE NARRATIVA HISPÁNICA
    • Nº de col·lecció : 14
    Un viudo que recuerda su luna de miel en Nueva York, un deportista acabado que quiere regresar al escenario de su único momento de gloria, un joven vigilante portuario que pierde al amor de su vida, una extraña y misteriosa dama oriental que suscita distintas biografías y opiniones entre aquellos que la han conocido, un joven que tiene serios problemas con los peces y dos hermanas que se ven implicadas en un adulterio cuyo principal protagonista será la ropa interior de una famosa estrella de Hollywood son los personajes que, como corredores dando vueltas al famoso lago de Central Park, transitan a lo largo de estas páginas, sin llegar nunca a descubrir el hilo secreto que, de alguna manera, los mantiene unidos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.