• ESPURNES DE SANG

    SERRA, ANTONI IFEELNEW Ref. 9788494504402 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El cadàver de Mr. Peecpack, un anglès resident a Mallorca des de fa anys, apareix al llit del seu estudi de Palma on viu dedicat a la compra-venda de llibres antics. Però quan la seva filla arriba d Anglaterra a posar en ordre els papers del seu pare, alguna cosa l empeny a cercar la vertadera causa...
    Ancho: 143 cm Largo: 215 cm Peso: 373 gr
    Sense estoc
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-945044-0-2
    • Data d'edició : 01/02/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALA
    • Autors : SERRA, ANTONI
    • Nº de pàgines : 256
    • Coleccion : IFEELBOOK
    • Nº de col·lecció : 7
    El cadàver de Mr. Peecpack, un anglès resident a Mallorca des de fa anys, apareix al llit del seu estudi de Palma on viu dedicat a la compra-venda de llibres antics. Però quan la seva filla arriba d Anglaterra a posar en ordre els papers del seu pare, alguna cosa l empeny a cercar la vertadera causa de la mort. Per això, posa el cas en mans de Celso Mosqueiro, detectiu privat. En un perillós joc d aparences en el què ningú sembla ser qui diu esser, Mosqueiro no trigarà gaire en veure s implicat en una arriscada trama que el portarà a descobrir que el negoci dels llibres amaga una obscura xarxa internacional de contraban de diamants.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.