• CARTAS

    AUSTEN, JANE EDITORIAL D'EPOCA Ref. 9788493897253 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Se trata de una edición comentada, anotada e ilustrada, que incluye índices biográficos (referido a las personas aludidas en las cartas), índices topográficos, índices de las obras a las que se hace referencia en las cartas, cronología de eventos, etc... Asimismo también incluye comentarios previos ...
    Dimensions: 240 x 160 x 2 cm Peso: 1460 gr
    Sense estoc
    29,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-938972-5-3
    • Data d'edició : 01/12/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : AUSTEN, JANE
    • Traductors : EVA MARÍA GONZÁLEZ PARDO
    • Ilustradors : MIGUEL G. DÍAZ
    • Nº de pàgines : 752
    • Coleccion : LETTERE DE EPOCA
    Se trata de una edición comentada, anotada e ilustrada, que incluye índices biográficos (referido a las personas aludidas en las cartas), índices topográficos, índices de las obras a las que se hace referencia en las cartas, cronología de eventos, etc... Asimismo también incluye comentarios previos a las cartas que nos ayudan a situarlas en el contexto adecuado para ser perfectamente entendidas.

    Las Cartas de Jane Austen suponen una lectura deliciosa y revelan al lector gran parte de la materia prima de donde procedían sus novelas. A partir de la lectura de su cautivadora correspondencia, el lector podrá sentir que además de conocer a la Jane Austen novelista, paulatinamente a sus ojos se irá desvelando la Jane Austen mujer, lo que ahondará en una (si cabe) mayor admiración por la figura y obra de la genial escritora.

    Jane Austen consigue transmitirnos una sensación de intimidad extraordinaria al mostrarnos en detalle su carácter y su ingenio y al acercarnos a su gran familia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.