• VISITANTES DE LA MADRUGADA, LOS

    MARCIAL LAFUENTE ESTEFANIA 1

    LAFUENTE ESTEFANIA, MARCIAL ALMUZARA Ref. 9788415338314 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Marcial Antonio Lafuente Estefanía (Toledo, 1903 - Madrid, 1984), escritor español, autor de populares novelas del Oeste, hijo del periodista y escritor Federico Lafuente, que enseñó a su hijo a amar el teatro clásico del Siglo de Oro. Se hizo ingeniero industrial y ejerció en España, América y Áfri...
    Ancho: 120 cm Largo: 180 cm Peso: 105 gr
    Sense estoc
    5,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15338-31-4
    • Data d'edició : 01/11/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : ESPANYOL
    • Autors : LAFUENTE ESTEFANIA, MARCIAL
    • Nº de pàgines : 120
    • Coleccion : ESTEFANÍA
    • Nº de col·lecció : 1
    Marcial Antonio Lafuente Estefanía (Toledo, 1903 - Madrid, 1984), escritor español, autor de populares novelas del Oeste, hijo del periodista y escritor Federico Lafuente, que enseñó a su hijo a amar el teatro clásico del Siglo de Oro. Se hizo ingeniero industrial y ejerció en España, América y África. Entre 1928 y 1931 recorrió gran parte de los Estados Unidos, lo que le sirvió luego para ambientar sus historias, cuyos detalles de atmósfera y localización son rigurosamente exactos. Escribió su primera novela del oeste en 1943, con el título de La mascota de la pradera (Ediciones Maisal: Biblioteca Aventuras, núm.78), y firmó un contrato con la Editorial Bruguera que le llevaría a producir alrededor de 2.600 novelitas en formato octavilla de no más de cien páginas. Sus dos hijos, Francisco María y Federico María Lafuente Beorlegui, colaboraron con su padre en la escritura de sus últimas novelas bajo el nombre genérico del padre. Ya bastante mayor, intentó publicar sin éxito una novela seria, El maleficio de Toledo, fruto de sus notables conocimientos históricos sobre su ciudad natal. Murió de pulmonía en Madrid y está enterrado en el cementerio de la Almudena.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.