• INHOSPITS

    RECULL DE LLOCS ABANDONATS AMB HISTÒRIES INCREÏBLES

    VALLS, JOAN ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002697 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    EL PRIMER I ÚNIC RECULL DE LLOCS ABANDONATS DE CATALUNYA Fàbriques, hospitals, hotels, piscines, estadis, circuits, discoteques, teatres, campaments militars, balnearis, estacions de metro i tren, gratacels, pobles, ciutats... Són llocs abandonats que qualsevol persona pot visitar, tots ells amb his...
    Ancho: 140 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    18,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15002-69-7
    • Data d'edició : 01/09/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : VALLS, JOAN
    • Nº de pàgines : 224
    • Coleccion : INSPIRA
    • Nº de col·lecció : 15
    EL PRIMER I ÚNIC RECULL DE LLOCS ABANDONATS DE CATALUNYA Fàbriques, hospitals, hotels, piscines, estadis, circuits, discoteques, teatres, campaments militars, balnearis, estacions de metro i tren, gratacels, pobles, ciutats... Són llocs abandonats que qualsevol persona pot visitar, tots ells amb històries increïbles. Joan Valls, periodista i fotògraf, sent fascinació per aquests llocs i durant anys n'ha visitat molts per fotografiar-los. I confessa que la sensació de misteri, prohibició, irrealitat i morbo que hi experimenta és impossible d'oblidar: «Conduiré els lectors molt a prop d'on es troben les cases, les naus, les esglésies, les estacions i fins i tot els pobles abandonats. Però no donaré la situació exacta. És una de les regles que hem de seguir tots els que ens sentim atrets per l'exploració urbana.» _Regles bàsiques per visitar llocs abandonats_ - Cal passar inadvertits - No entrar d'amagat del vigilant (potser el necessitaràs) - Cal deixar-ho tot com està (el següent explorador t'ho agrairà) - No entrar si sembla que hi viu algú (és com entrar en un domicili) - Cal vestir roba i calçat còmode (per si cal córrer) - Cal anar sempre acompanyats (quatre ulls hi veuen més que dos) Web de Joan Valls [http://www.joanvallsbassa.com/content/portada.php] Bloc de Joan Valls [http://www.joanvalls.blogspot.com/] Bloc del llibre [http://inhospits.blogspot.com/p/angle-editorial.html] Compra _Inhòspits_ en ebook [http://edi.cat/inhospits.html]

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.