• JOSEP SOLER. MUSICA DE LA PASION

    MEDINA, ANGEL SOCIEDAD GENERAL DE AUTORES DE AUTORES Y EDITORES (SGAE) Ref. 9788480488396 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Josep Soler es uno de los más sobresalientes compositores de su generación en todo el ámbito hispánico. Es también el más influyente como maestro y el más personal como pensador de la música. El presente libro se preocupa de su obra en todos estos planos. Recoge el dato biográfico, el hilo de la ori...
    Dimensions: 240 x 170 x 1 cm Peso: 535 gr
    Sense estoc
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8048-839-6
    • Data d'edició : 01/11/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : ESPANYOL
    • Autors : MEDINA, ANGEL
    • Nº de pàgines : 292
    • Coleccion : PREMIOS TOMAS LUIS DE VICTORIA
    Josep Soler es uno de los más sobresalientes compositores de su generación en todo el ámbito hispánico. Es también el más influyente como maestro y el más personal como pensador de la música. El presente libro se preocupa de su obra en todos estos planos. Recoge el dato biográfico, el hilo de la original evolución estilística de sus creaciones, el cariz de su singular concepción estética, la significación de su constante insistencia en el género operístico, la impronta dejada en la joven música catalana... En suma, una ponderada síntesis de lo que es ya una complejísima trayectoria creativa que alcanza los seis decenios, reconocida con el XI Premio SGAE de la Música Iberoamericana \\\\\\\"Tomás Luis de Victoria\\\\\\\".
    INCLUYE CD con selección de temas de J. Soler.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.