• CATARRES X, ELS

    SECRETS I CONFESSIONS D'UNA DÈCADA SALVATGE

    BASTÉ, JORDI/ELS CATARRES ROSA DELS VENTS Ref. 9788418033810 Altres llibres del mateix autor
    Deu anys d'anècdotes, secrets i confessions d'Els Catarres sota la mirada d'en Jordi Basté, en un llibre íntim, sincer i amb documents inèdits que promet un viatge a través d'una dècada tan salvatge i tan "catarra" com ells mateixos. «...serà com folk ballable en català». Aquesta és la primera def...
    Dimensions: 230 x 151 x 17 cm Peso: 320 gr
    Sense estoc
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18033-81-0
    • Data d'edició : 01/10/2021
    • Any d'edició : 2021
    • Idioma : Catalán
    • Autors : BASTÉ, JORDI/ELS CATARRES
    • Nº de pàgines : 240

    Deu anys d'anècdotes, secrets i confessions d'Els Catarres sota la mirada d'en Jordi Basté, en un llibre íntim, sincer i amb documents inèdits que promet un viatge a través d'una dècada tan salvatge i tan "catarra" com ells mateixos.

    «...serà com folk ballable en català».

    Aquesta és la primera definició de l'estil d'Els Catarres, feta per en Joan i l'Èric el 2010 per intentar convèncer la Roser d'unir-se al grup. Ara, més d'una dècada després, són al cim de la seva carrera: quatre discos, un EP, un disc d'or, centenars de concerts arreu, premis i, sobretot, el reconeixement del públic.

    Els Catarres, amb les seves cançons ultralluminoses, optimistas i ballables, van ser el primer grup català de pop festiu que va sonar a les ràdios comercials del país i uns capdavanters en omplir escenaris com ara el Sant Jordi Club de Barcelona.

    Però la història d'Els Catarres és també la història vital d'en Joan, la Roser i l'Èric, tres joves que, de la nit al dia, van ser catapultats a l'èxit per les xarxes socials i que, gràcies a la perseverança, el talent i la inspiració, han aconseguit consolidar-se en el panorama musical. Durant aquest recorregut hi ha hagut de tot, des de desenganys amb la indústria musical i bolos internacionals fins a ensurts, com quan l'amor va posar en perill la continuïtat del grup o l'exercici d'autoestima d'en Joan, que va inspirar la cançó «Jenifer».

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.