• LENGUAJES DE PAPEL. COLECCION CIRCA XX

    CITOLER, PILAR CIRCULO DE BELLAS ARTES Ref. 9788487619441 Altres llibres del mateix autor
    Circa XX, la colección particular de Pilar Citoler, es una de las más importantes colecciones privadas de arte contemporáneo internacional existentes en España. Destaca entre sus fondos la obra original sobre papel, nunca expuesta en su totalidad y que ahora se presenta parcialmente en este catálogo...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-87619-44-1
    • Data d'edició : 01/09/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CITOLER, PILAR
    • Nº de pàgines : 472
    Circa XX, la colección particular de Pilar Citoler, es una de las más importantes colecciones privadas de arte contemporáneo internacional existentes en España. Destaca entre sus fondos la obra original sobre papel, nunca expuesta en su totalidad y que ahora se presenta parcialmente en este catálogo. Así, en este catálogo se dan cita toda clase de bocetos, dibujos, acuarelas, pasteles, collages y obra gráfica, conforme al deseo de subrayar la importancia que tiene el papel en el origen de la obra de un artista: es en él, muchas veces, donde se plasma la idea primera del creador, el germen de lo que luego serán mundos más complejos y elaborados. El papel, en fin, lejos de ser el soporte de un arte menor, ha generado una producción artística de vigor y pertinencia extraordinarios.

    En conjunto, se reúnen en este volumen más de trescientas cincuenta obras que incluyen trabajos de artistas centrales como Emil Nolde, Picasso, Julio González, Benjamín Palencia, Le Corbusier , Joan Miró, José Caballero, Man Ray, Grete Stern, Henri Michaux, Miquel Barceló, Jasper Johns, Antoni Tàpies, Antonio Saura, Francis Bacon, Andy Warhol, Alexander Calder, Pablo Palazuelo, Elena Asins, Eduardo Chillida y Robert Rauschenberg, entre un largo etcétera, sin olvidar varios libros de artista que dan cuenta de la fascinación de sus autores por el libro-objeto y su voluntad de diálogo con poetas y escritores.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.