• MADRID PREGUNTAS Y RESPUESTAS

    75 HISTORIAS PARA DESCUBRIR LA CAPITAL

    MEDINA, MIGUEL ANGEL LA LIBRERIA Ref. 9788498734294 Altres llibres del mateix autor
    ¿Puede una ciudad tan conocida como Madrid esconder preguntas por responder? De las intrincadas calles de Lavapiés a las mastodónticas Cuatro Torres, la capital ha sido mil veces retratada por fotógrafos, pintores, literatos e “instagramers”. Pero bajo esa capa de postal hay todavía huellas escondid...
    Dimensions: 160 x 160 x 11 cm Peso: 300 gr
    Disponible
    13,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9873-429-4
    • Nº de pàgines : 192
    • Autors : MEDINA, MIGUEL ANGEL
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2019
    • Data d'edició : 01/10/2019
    ¿Puede una ciudad tan conocida como Madrid esconder preguntas por responder? De las intrincadas calles de Lavapiés a las mastodónticas Cuatro Torres, la capital ha sido mil veces retratada por fotógrafos, pintores, literatos e “instagramers”. Pero bajo esa capa de postal hay todavía huellas escondidas, del pasado árabe que se resiste a desaparecer a raíles de tranvías y a los sorprendentes viajes del agua. Y quedan, además, lugares que siguen siendo un secreto, como el mirador escondido de El Retiro, fastuosos palacios ocultos y terrazas con vistas inesperadas. En mis paseos por la ciudad me han ido surgiendo preguntas de todo tipo: ¿Cuál es el edificio más antiguo de Madrid? ¿Qué tiene que ver San Valentín con la capital? ¿Hay algún lugar dónde se puedan comprar libros al peso?¿Qué hay tras la fachada del número 13 de las calles Huertas? ¿Qué son esos raíles que permanecen en la esquina de la calle Atocha? Este libro pretende responder a esas y otras cuestiones y trazar una ruta llena de historia, curiosidades, matices y detalles por el Madrid único y sorprendente que me enamora cada día.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.