• GUIA MADRID POCKET (ANGLES)

    AAVV LONELY PLANET Ref. 9781741799552 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    No city on earth is more alive than Madrid, a beguiling place whose sheer energy carries a simple message: this is one city that knows how to live. Madrid's calling cards are many: astonishing art galleries, stunning architecture, relentless nightlife, fine restaurants and tapas bars. Other cities h...
    Dimensions: 153 x 106 x 10 cm Peso: 162 gr
    Sense estoc
    12,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-1-74179-955-2
    • Data d'edició : 01/01/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : ANGLES
    • Autors : AAVV
    • Nº de pàgines : 160
    • Coleccion : POCKET GUIDES
    No city on earth is more alive than Madrid, a beguiling place whose sheer energy carries a simple message: this is one city that knows how to live. Madrid's calling cards are many: astonishing art galleries, stunning architecture, relentless nightlife, fine restaurants and tapas bars. Other cities have some of these things. Madrid has them all in bucketloads
     
    Walking tours and day planners 
    Maps for every neighbourhood 
    Packed with expert travel tips 
    100% independent advice


    Coverage Includes: QuickStart guide, Plaza Mayor, Royal Madrid, La Latina, Lavapies, Sol, Santa Ana, Huertas, El Retiro, the Art Museums, Salamanca, Malasana, Chueca and Survival Guide

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.