• GALERIES D'ART A CATALUNYA (CAT/CAST/ANG)

    AAVV GENERALITAT DE CATALUNYA Ref. 9788439397229 Altres llibres del mateix autor
    Esta publicación quiere ser un reconocimiento a la importante tarea de las galerías de arte del país. Se ha realizado con la colaboración de las asociaciones Art Barcelona y Gremi de Galeries d'Art de Catalunya (en en 2018 ha celebrado su 40º aniversario), de galerías asociadas a estas dos entidades...
    Dimensions: 240 x 170 x 15 cm Peso: 662 gr
    Sense estoc
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-393-9722-9
    • Data d'edició : 01/10/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : BILINGUE
    • Autors : AAVV
    • Nº de pàgines : 152
    Esta publicación quiere ser un reconocimiento a la importante tarea de las galerías de arte del país. Se ha realizado con la colaboración de las asociaciones Art Barcelona y Gremi de Galeries d'Art de Catalunya (en en 2018 ha celebrado su 40º aniversario), de galerías asociadas a estas dos entidades pero también de otras galerías no asociadas, artistas, críticos, coleccionistas y responsables de instituciones culturales públicas y privadas. El libro pone en valor las galerías como espacios de difusión y divulgación de las artes visuales, pero también como motor de estas mismas actividades creativas, como definidoras de los gustos estéticos de la ciudadanía y como ejes centrales de relación, hasta cierto punto, de un mundo complejo conformado por artistas, galeristas, críticos, equipamientos y amantes del arte, y coleccionistas.
    ENG
    This publication wants to be a recognition towards the important task of the art galleries of Catalonia. It has been carried out with the collaboration of the associations Barcelona Art and Guild of Art Galleries of Catalonia (which in 2018 has celebrated its 40th anniversary), of galleries associated in these two entities but also of other not associated galleries, artists, critics, collectors and responsibles for public and private cultural institutions. The book puts in value the galleries as spaces of diffusion and divulging of the visual arts, but also as an impulse of these same creative activities, as definers of the aesthetic tastes of the citizenship and as central axes of relation, until a certain point, of a complex world of artists, gallery owners, critics, cultural equipments, art lovers and collectors.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.