• BITECA : BIBLIOGRAFIAS DE TEXTOS ANTICS CATALANS, VALENCIANS

    BELTRAN PEPIO, VICENTE UNIVERSIDAD VALENCIA. SERVEI D Ref. 9788437090382 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aquesta bibliografia naix al sí del projecte PhiloBiblon, amb la finalitat de conciliar dos camps a primera vista incompatibles: d’una banda la descripció d'obres i llibres antics, i de l’altra, les noves tecnologies de la informació. Sens dubte, l'experiència i el mestratge que el Dr. Faulhaber té ...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 988 gr
    Disponible
    30,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-370-9038-2
    • Data d'edició : 01/07/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Catalán
    • Autors : BELTRAN PEPIO, VICENTE
    • Nº de pàgines : 432
    • Coleccion : FORA DE COL·LECCIÓ
    Aquesta bibliografia naix al sí del projecte PhiloBiblon, amb la finalitat de conciliar dos camps a primera vista incompatibles: d’una banda la descripció d'obres i llibres antics, i de l’altra, les noves tecnologies de la informació. Sens dubte, l'experiència i el mestratge que el Dr. Faulhaber té en ambdós camps ha estat indispensable per a la creació d'un instrument de treball capaç, flexible i adaptable. BITECA és el fruit d'un extens i complex treball realitzat per un equip d'investigadors que, al llarg de més de quinze anys, han dut a terme una dura tasca. A més, aquesta publicació ha comptat amb les recomanacions i suggeriments del professor Albert Hauf, i ha estat possible gràcies a l’acord entre la Universitat de Barcelona, la Universitat de València i el patrocini de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.