• CONSIDERACIONES SOBRE LA REVOLUCION FRANCESA

    25 AÑOS DECISIVOS DE LA HISTORIA DE FRANCIA Y DE EUROPA EN PRIMERA PERSONA

    STAEL, MADAME DE ARPA EDITORES Ref. 9788416601271 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    es hoy opinión casi unánime que anne-louise germaine necker, baronesa de staël-holstein, conocida con el nombre de madame de staël, fue una de las grandes cabezas políticas de su tiempo y que ejerció una influencia decisiva sobre más de medio siglo de la vida cultural y política de francia y de toda...
    Dimensions: 213 x 140 x 60 cm Peso: 600 gr
    Sense estoc
    29,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16601-27-1
    • Data d'edició : 01/01/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : ESPANYOL
    • Autors : STAEL, MADAME DE
    • Traductors : ROCA-FERRER, XAVIER
    • Nº de pàgines : 800
    • Coleccion : HISTORIA
    • Nº de col·lecció : 19
    es hoy opinión casi unánime que anne-louise germaine necker, baronesa de staël-holstein, conocida con el nombre de madame de staël, fue una de las grandes cabezas políticas de su tiempo y que ejerció una influencia decisiva sobre más de medio siglo de la vida cultural y política de francia y de toda europa; una influencia no menor, acaso superior, a la de su contemporáneo, amigo y rival chateaubriand. publicadas en 1818, un año después de su muerte, estas consideraciones sobre la revolución francesa que tiene el lector en sus manos así lo demuestran. el libro abarca desde la última crisis del antiguo régimen (1788) hasta la caída de napoleón (1815), y cabe considerarlo el primer gran libro de su tiempo en ofrecer una reflexión de conjunto sobre los sucesos revolucionarios y sus consecuencias, una reflexión centrada en la lucha por establecer las libertades civiles mediante instituciones sólidas que las garanticen y con un equilibrio de poderes que evite todo tipo de

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.