• MATEMATICA DE LA HISTORIA, LA. ALEXANDRE DE DEULOFEN O EL PE

    ALEXANDRE DEULOFEU O EL PENSADOR GLOBAL

    GUTIERREZ, JULI LAPISLATZULI Ref. 9788493908089 Altres llibres del mateix autor
    En ple exili per la Guerra Civil, un farmacèutic empordanès anomenat Alexandre Deulofeu va predir i datar amb precisió els grans moviments de la història: la desintegració soviètica, la reunificació dÆAlemanya, lÆexpansió xinesa, el conservadorisme creixent dels Estats Units o el desmembrament progr...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Disponible
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-939080-8-9
    • Data d'edició : 01/02/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CATALA
    • Autors : GUTIERREZ, JULI
    • Nº de pàgines : 236
    En ple exili per la Guerra Civil, un farmacèutic empordanès anomenat Alexandre Deulofeu va predir i datar amb precisió els grans moviments de la història: la desintegració soviètica, la reunificació dÆAlemanya, lÆexpansió xinesa, el conservadorisme creixent dels Estats Units o el desmembrament progressiu dels grans estats europeus en favor de les nacions originries, sempre sota lÆègida dÆuna Alemanya forta. Deulofeu va deixar escrit que la desintegració de lÆestat espanyol era inevitable i que es produiria als voltants de lÆany 2029. La matemtica de la història, una teoria de nou volums resumida i analitzada en aquest llibre per Juli Gutiérrez, pronosticava aquests i altres esdeveniments quan ningú sospitava encara que es poguessin produir. Mentre tots els historiadors miren enrere i escriuen els grans llibres un cop passada la història, Deulofeu estudia els cicles dÆimperis i civilitzacions, escriu la història futura i ens mostra amb rigor i valentia allò que els human estem abocats a repetir si no aprenem dels nostres errors.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.