• MANIFIESTO DEL GIRASOL, EL. UNA OBRA MAESTRA DE GAUDI : EL C

    SAMA, ANTONIO UNIVERSIDAD DE CANTABRIA Ref. 9788481027228 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    «El manifiesto del girasol» es un profundo trabajo de investigación sobre una de las obras de Gaudí menos estudiadas: El Capricho de Comillas. Levantada entre 1883 y 1885, esta casa encargada por el abogado cántabro Máximo Díaz de Quijano, tiene la importancia de ser el primer edificio construido se...
    Dimensions: 280 x 210 x 15 cm Peso: 580 gr
    Disponible
    21,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8102-722-8
    • Data d'edició : 01/09/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : ESPANYOL
    • Autors : SAMA, ANTONIO
    • Nº de pàgines : 172
    • Coleccion : ANALECTAS
    • Nº de col·lecció : 96
    «El manifiesto del girasol» es un profundo trabajo de investigación sobre una de las obras de Gaudí menos estudiadas: El Capricho de Comillas. Levantada entre 1883 y 1885, esta casa encargada por el abogado cántabro Máximo Díaz de Quijano, tiene la importancia de ser el primer edificio construido según diseño del genial arquitecto catalán y, sin embargo, es una gran desconocida.
    El trabajo de Sama se ha fijado dos objetivos fundamentales: por un lado, la búsqueda de fuentes de información que aporten conocimiento sobre el proyecto original (ya que los planos se han perdido); por otro, la puesta en contexto de El Capricho, es decir, el estudio del edificio en relación con la teoría y la práctica arquitectónica de su época. Las conclusiones de este trabajo demuestran que, pese a su aparente extravagancia, la obra de Comillas es un verdadero manifiesto arquitectónico en busca de la modernidad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.