• VALENCIA PER A VEÏNS I VISITANTS

    MIRA, JOAN F.; JARQUE, FRANCESC BROMERA, S.L., EDICIONES Ref. 9788476605042 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    PREMI AL MILLOR LLIBRE DE L'ANY DIRECCIÓ GENERAL DEL LLIBRE GENERALITAT VALENCIANA Atrapar l'essència d'una ciutat tan complexa com València en les pàgines d'un llibre no és una tasca senzilla. Per a entendre la història d'una ciutat, els seus monuments emblemàtics i la manera de ser dels seus habi...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc
    45,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7660-504-2
    • Data d'edició : 01/11/1999
    • Any d'edició : 1999
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MIRA, JOAN F.; JARQUE, FRANCESC
    • Nº de pàgines : 112
    • Coleccion : (LLIBRES FORA COL.LECCIO)
    PREMI AL MILLOR LLIBRE DE L'ANY
    DIRECCIÓ GENERAL DEL LLIBRE
    GENERALITAT VALENCIANA

    Atrapar l'essència d'una ciutat tan complexa com València en les pàgines d'un llibre no és una tasca senzilla. Per a entendre la història d'una ciutat, els seus monuments emblemàtics i la manera de ser dels seus habitants, comptem amb dos guies d'excepció, dues personalitats valencianes amb una trajectòria intel·lectual impecable: Francesc Jarque i Joan F. Mira, fotògraf i escriptor, respectivament, que aporten dues visions formalment complementàries i vitalment coetànies que imprimeixen a l'obra el seu segell personal.
    València per a veïns i visitants presenta la visió subjectiva i emocional de dos valencians que, en el millor moment de maduresa creativa de les seues respectives carreres, traslladen al paper imprès la seua percepció de la ciutat que els ha vist nàixer. Dues mirades distintes, realistes i crítiques que convergeixen en un llibre d'una gran qualitat.
     
    Versió en castellà
    ISBN 84-7660-505-6


    Versió en anglés
    ISBN 84-7660-577-3

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.