• JOHN GERRARD

    GERRARD, JOHN IVORY PRESS Ref. 9788493834036 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Este catálogo, publicado con motivo de la primera exposición individual de John Gerrad en España (Ivorypress Art + Books Space I, 7 de febrero - 4 de abril de 2011), es la primera monografía dedicada al artista. Recoge una selección de su obra que permite realizar un recorrido por su universo creati...
    Ancho: 310 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    39,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-938340-3-6
    • Data d'edició : 01/02/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Inglés
    • Autors : GERRARD, JOHN
    • Nº de pàgines : 200
    • Coleccion : ARTE Y ARQUITECTURA
    Este catálogo, publicado con motivo de la primera exposición individual de John Gerrad en España (Ivorypress Art + Books Space I, 7 de febrero - 4 de abril de 2011), es la primera monografía dedicada al artista. Recoge una selección de su obra que permite realizar un recorrido por su universo creativo. Sus piezas retratan paisajes arquitectónicos que se reflejan como "estructuras aisladas y enigmáticas cuyos interiores permanecen ocultos", tal y como las describe Robin Mackay. Sus creaciones muestran lugares reales, "cuya superficie es capturada por Gerrard en miles de fotografías digitales, que más tarde se utilizan para una meticulosa reconstrucción virtual".La publicación incluye 14 cromos. Los textos son de Ed Keller (diseñador, catedrático universitario, escritor, músico y artista multimedia), Yoani Sánchez (escritora), los filósofos Robin Mackay y Reza Negarestani, así como una entrevista en profundidad con Simon Groom (director de The Scottish National Gallery of Modern Art, Edimburgo).para una meticulosa reconstrucción virtual".

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.