• O.C. JOAN FUSTER. ASSAIG (ESTOIG 2VOL)

    INCLOU VOLUM SEGON (ASSAIG,I) I VOLUM TERCER (ASSAIG, II)

    FUSTER, JOAN EDICIONS 62, S.A. Ref. 9788429769005 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    L'aparició d'aquests dos volums, que es presenten com una unitat sota el títol d'Assaig, és una ocasió de festa grossa.El primer dels dos volums conté tots els llibres d'aquest gènere que Fuster va publicar en vida: El descrèdit de la realitat, Les originalitats, Tres notes marginals, Diccionari per...
    Ancho: 10 cm Largo: 10 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    95,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-6900-5
    • Data d'edició : 01/01/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALA
    • Autors : FUSTER, JOAN
    • Nº de pàgines : 1
    • Coleccion : CLÀSSICS CATALANS
    L'aparició d'aquests dos volums, que es presenten com una unitat sota el títol d'Assaig, és una ocasió de festa grossa.El primer dels dos volums conté tots els llibres d'aquest gènere que Fuster va publicar en vida: El descrèdit de la realitat, Les originalitats, Tres notes marginals, Diccionari per a ociosos, L'home, mesura de totes les coses, Examen de consciència, Babels i Babilònies i Sagitari, més dotze textos aplegats sota el títol "Assaig dispers".El segon volum comprèn tot l'assaig seriat, és a dir aquells articles que Fuster va publicar en un gran nombre de diaris i revistes sota una mateixa rúbrica de secció: "Restriccions mentals"; "Passar el dia, empènyer l'any"; "Notícies del sud"; "Notes d'un desficiós"; "Entre l'espasa i la paret"; "Una dotzena justa" i "Digestions temporals". Són prop de mil pàgines mai abans recollides en llibre, que ha calgut inventariar i transcriure, i que constitueixen una aportació fonamental a la difusió de l'obra fusteriana.Tots dos volums es completen amb un apèndix dels curadors, que donen clarícies sobre les fonts dels textos i, quan és necessari, els anoten.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.