• DE LLORENTE A MARX

    ESTUDIS SOBRE L'OBRA CÍVICA DE JOAN FUSTER

    VICIANO, PAU UNIVERSIDAD VALENCIA. SERVEI D Ref. 9788437081311 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Cinquanta anys després de la publicació de «Nosaltres, els valencians», les 'indefinicions' i els 'problemes' que Joan Fuster diagnosticava en aquell incisiu assaig continuen vius en la societat valenciana. Evidentment, des de llavors aquesta ha experimentat canvis positius i negatius, però les refl...
    Ancho: 210 cm Largo: 120 cm Peso: 296 gr
    Sense estoc
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-370-8131-1
    • Data d'edició : 01/02/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : VALENCIA
    • Autors : VICIANO, PAU
    • Nº de pàgines : 272
    • Coleccion : CÀTEDRA JOAN FUSTER
    Cinquanta anys després de la publicació de «Nosaltres, els valencians», les 'indefinicions' i els 'problemes' que Joan Fuster diagnosticava en aquell incisiu assaig continuen vius en la societat valenciana. Evidentment, des de llavors aquesta ha experimentat canvis positius i negatius, però les reflexions de l'assagista continuen posant el dit en la nafra d'un país ple de mancances de tota mena i sense cap altre horitzó que 'ofrenar noves glòries a Espanya'. Aquest llibre s'endinsa en qüestions debatudes recentment, com ara la seua relació amb la tradició valencianista, l'aproximació al marxisme i el paper que atribuïa a la història en l'anàlisi del present i en el seu projecte de futur. Uns temes, tots ells, en què pot copsar-se com les postures de Fuster eren més complexes i matisades del que diu el tòpic fusteria i antifusterià.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.