• LLENGUA DE LA LLIBERTAT, LA. APLEC DE TEXTOS I PARLAMENTS SOBRE LLENGUA I CULTURA

    TRIADÚ, JOAN EDITORIAL BASE (CATALA) Ref. 9788418434969 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aquesta obra aplega un centenar d’articles sota un nexe comú: la defensa de la normalitat social en l’ús de la llengua catalana. Aquesta aportació sobre un aspecte poc conegut de l’obra de Joan Triadú vol posar el focus en els interessos socials i culturals del pedagog, més enllà de la crítica liter...
    Dimensions: 235 x 155 x 22 cm Peso: 596 gr
    Sense estoc
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18434-96-9
    • Data d'edició : 01/09/2021
    • Any d'edició : 2021
    • Idioma : Catalán
    • Autors : TRIADÚ, JOAN
    • Nº de pàgines : 352
    • Coleccion : BASE HISTÒRICA
    • Nº de col·lecció : 177
    Aquesta obra aplega un centenar d’articles sota un nexe comú: la defensa de la normalitat social en l’ús de la llengua catalana. Aquesta aportació sobre un aspecte poc conegut de l’obra de Joan Triadú vol posar el focus en els interessos socials i culturals del pedagog, més enllà de la crítica literària que conreà tota la seva vida.
    Aquest centenar d’articles sobre llengua i cultura catalana han estat cercats i són presentats per l’historiador Josep M. Figueres posant l’èmfasi en la vessant reivindicativa, crítica i de sensibilització, i constitueixen un conjunt rellevant sobre la relació entre els poders públics i la realitat catalana de la segona meitat del segle xx.
    Procedeixen de tribunes en què col·laborà durant el període franquista en la defensa i promoció de valors culturals —como ara Ariel i Forja— i, durant el període posterior se centren especialment en la reivindicació —des de capçaleres com Serra d’Or i Avui—, per constituir així un valuós testimoni, amb la força d’una crònica periodística, sobre la voluntat de ser del poble català.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.