• EFECTE GUARDIOLA, L'. SOLUCIONS GUANYADORES PER A LA LLIGA

    SOLUCIONS GUANYADORES PER A LA LLIGA QUOTIDIANA

    MARTIN, ALEX DEBOLSILLO Ref. 9788499897073 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Les claus de l'èxit de Pep Guardiola aplicades a la vida quotidiana. REVERTIR SITUACIONS ADVERSES LLIMAR ASPRORS AMB PERSONES MOLT DIFERENTS A NOSALTRES POSAR ORDRE ALS NUSOS DE CAOS DE LA NOSTRA VIDA OPTIMITZAR ELS NOSTRES RESULTATS AMB PACIÈNCIA I ESFORÇ DESENVOLUPAR LA PACIÈNCIA ACTIVA PER SABER...
    Dimensions: 190 x 125 x 13 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    8,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9989-707-3
    • Data d'edició : 01/04/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALA
    • Autors : MARTIN, ALEX
    • Traductors : CARME GERONÉS PLANAGUMÀ;
    • Nº de pàgines : 224
    • Coleccion : BEST SELLER
    Les claus de l'èxit de Pep Guardiola aplicades a la vida quotidiana. REVERTIR SITUACIONS ADVERSES LLIMAR ASPRORS AMB PERSONES MOLT DIFERENTS A NOSALTRES POSAR ORDRE ALS NUSOS DE CAOS DE LA NOSTRA VIDA OPTIMITZAR ELS NOSTRES RESULTATS AMB PACIÈNCIA I ESFORÇ DESENVOLUPAR LA PACIÈNCIA ACTIVA PER SABER ESPERAR SE Pep Guardiola ha revolucionat el món del futbol amb una filosofia aparentment senzilla i efectiva. A la seva concepció de l'èxit diari entren ingredients com la passió, l'autoexigència, la rapidesa mental, l'ordre i l'empatia amb l'entorn immediat. El mètode Guardiola analitza valors imprescindibles per aconseguir l'èxit personal i professional de manera efectiva com ara l'esforç, la humilitat, la perseverança, el treball en equip, la proactivitat, la intel·ligència emocional per aguantar situacions adverses i la paciència per esperar temps millors. A partir d'aquestes premisses i amb grans dosis de senzillesa i saviesa, l'autor aplica aquestes estratègies a la vida diària, una lliga quotidiana en què cal saber quan hem d'atacar i quan convé baixar a defensar, quins són els àrbitres del nostre destí i què cal fer quan la vida ens seu a la banqueta i hem d'exercitar la paciència activa.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.