• UNIVERSAL BARÇA (ANG/CAST/CAT)

    FINESTRES, JORDI ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496970014 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Les imatges més espectaculars i emotives de la història i el present del FC Barcelona en més de 220 pàgines il·lustrades i en un format manejable.Universal Barça mostra tot l'esplendor, emoció i espectacularitat de la història i el present d'aquest club en més de 220 pàgines il·lustrades i en format...
    Ancho: 180 cm Largo: 180 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96970-01-4
    • Data d'edició : 01/10/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : Catalán
    • Autors : FINESTRES, JORDI
    • Nº de pàgines : 228
    • Coleccion : SOUVENIRS
    • Nº de col·lecció : 3
    Les imatges més espectaculars i emotives de la història i el present del FC Barcelona en més de 220 pàgines il·lustrades i en un format manejable.




    Universal Barça mostra tot l'esplendor, emoció i espectacularitat de la història i el present d'aquest club en més de 220 pàgines il·lustrades i en format petit. És un llibre per a tots els barcelonistes del món i on es recullen els sentiments, la història i els valors d'un club universal que ha esdevingut un fenomen esportiu i social conegut i respectat arreu. El llibre mostra les imatges més espectaculars i emotives de la història i el present del FC Barcelona, acompanyades de textos que aproximen el lector de qualsevol país a conèixer una mica més els atributs i la passió que genera la samarreta blaugrana. Per això es fa també un repàs pel més d'un segle d'història i èxits esportius de l'entitat, moments gloriosos, èpica esportiva. Angle Editorial disposa de la llicencia oficial per a la publicació de llibres institucionals del FC Barcelona.



    Jordi Finestres

    Neix el 1974. Periodista. Ha escrit una vintena de llibres, entre els quals Josep M. Planes. Memòria d'un periodista assassinat; Estanislau Basora, el mite de les Cinc Copes; Univers Tísner; Barça!; Mites de Barça; El cas Di Stéfano; El Barça en guerra, Barça, més que un club? També és guionista de programes documentals de temàtica històrica a Televisió de Catalunya i és col·laborador de La Vanguardia i de la revista Sàpiens.



    Web
    del FC Barcelona

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.