• SIMBOLISME MAGIC EN EL CONTE POPULAR, EL

    EL VALOR PSICOLÒGIC I EDUCATIU DE LES RONDALLES

    ALBERO, JAUME PAGES EDITORS Ref. 9788497793025 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La rondalla és una de les formes literàries més estimades perquè ens permet transcendir la nostra realitat quotidiana i assolir una felicitat que només pot ser imaginada. A més d'acomplir aquesta funció psicològica compensatòria, els contes de fades són un document de la història de les persones. El...
    Dimensions: 220 x 160 x 11 cm Peso: 312 gr
    Sense estoc
    12,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9779-302-5
    • Data d'edició : 01/09/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CATALA
    • Autors : ALBERO, JAUME
    • Nº de pàgines : 186
    • Coleccion : ARGENT VIU
    • Nº de col·lecció : 78
    La rondalla és una de les formes literàries més estimades perquè ens permet transcendir la nostra realitat quotidiana i assolir una felicitat que només pot ser imaginada. A més d'acomplir aquesta funció psicològica compensatòria, els contes de fades són un document de la història de les persones. Els seus motius han anat incorporant-se a un esquelet narratiu, deixant petjades dels diferents moments històrics on han estat contats. La gent del poble no creu en l'art per l'art. Hem de creure que si un relat ens ha pervingut des de temps molt antics és perquè tracta dels problemes fonamentals de l'ànima humana i ho ha fet d'una manera que ha captivat el seu auditori. Els contes de fades han travessat fronteres polítiques, lingüístiques i geogràfiques per arribar fins a nosaltres. En temps històrics on no existien mitjans de comunicació de masses van aconseguir difondre's històries senceres amb els seus episodis i motius. En canvi, és difícil de trobar un mot d'una llengua que hagi aconseguit estendre's a tantes llengües diferents com cultures comprèn la distribució geogràfica d'un conte folklòric. En aquest llibre estudiem les rondalles de temàtica meravellosa i n'analitzem els continguts per tal d'explicar per què han captivat la imaginació dels pobles que les han difoses.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.