• FIGURINES PARA EL DIBUJO DE MODA

    IRELAND, PATRICK JOHN PARRAMON, S.A., EDICIONES Ref. 9788434232624 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Esta obra recoge más de 250 figurines diseñados por Patrick John Ireland, uno de los ilustradores de moda más influyentes del momento.Modelos de maniquíes de mujer, caballero y niño, dibujados desde distintos ángulos y en distintas poses: de cuerpo entero, de tres cuartos, frontal, posterior, en esc...
    Ancho: 228 cm Largo: 280 cm Peso: 720 gr
    Sense estoc
    24,99 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-342-3262-4
    • Data d'edició : 01/04/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CAST
    • Autors : IRELAND, PATRICK JOHN
    • Traductors : QUERALT BASSA, ALBA
    • Nº de pàgines : 160
    • Coleccion : DOCUMENTOS DE COMPOSICIÓN ARQUITECTÓNICA
    Esta obra recoge más de 250 figurines diseñados por Patrick John Ireland, uno de los ilustradores de moda más influyentes del momento.
    Modelos de maniquíes de mujer, caballero y niño, dibujados desde distintos ángulos y en distintas poses: de cuerpo entero, de tres cuartos, frontal, posterior, en escorzo . . .
    Todos los figurines se han colocado en las páginas de forma clara y destacada para que sea visible qué quiere comunicar el diseñador y para que puedan ser calcados, copiados, escaneados, ampliadados o manipulados en función de las necesidades y la creatividad de cada ilustrador.
    De este modo, Figurines para el dibujo de moda se convierte en una herramienta altamente útil y práctica, tanto para diseñadores de moda profesionales como para estudiantes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.