• A LA VORA DEL TEMPS, RECULL DE CONTES I RONDALLES

    LLIBRE PER A 12 ANYS: RECULL DE LLEGENDES POPULARS DE PROCEDÈNCIA MOLT DIVERSA.

    JANÉ, ALBERT EDICIONS DEL PIRATA Ref. 9788493396749 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    A la vora del temps forma part de la col·lecció de llibres per a 12 anys El Pirata Blau.El llibre aplega un conjunt de contes de caire popular i de procedència geogràfica molt diversa, els uns de casa nostra i els altres de països llunyans i exòtics com el Japó o el Canadà, adaptats d'una manera mol...
    Dimensions: 210 x 130 x 11 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    9,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-933967-4-9
    • Data d'edició : 01/10/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : Catalán
    • Autors : JANÉ, ALBERT
    • Nº de pàgines : 192
    • Coleccion : EL PIRATA BLAU
    • Nº de col·lecció : 6
    A la vora del temps forma part de la col·lecció de llibres per a 12 anys El Pirata Blau.



    El llibre aplega un conjunt de contes de caire popular i de procedència geogràfica molt diversa, els uns de casa nostra i els altres de països llunyans i exòtics com el Japó o el Canadà, adaptats d'una manera molt lliure per l'autor i situats en èpoques que van des de l'antiguitat llegendària i meravellosa fins als temps actuals. El llenguatge és molt pensat i treballat i, alhora, perfectament comprensible.



    L'autor, l'Albert Jané i Riera és un escriptor, lingüista i traductor català, destacat per la seva faceta com a director de la revista Cavall Fort.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.