• JOIES D'ARTISTA. DEL MODERNISME A L'AVANTGUARDA

    MNAC, 27 OCTUBRE 2010 - 13 FEBRER 2011

    AAVV MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALU Ref. 9788480432245 Altres llibres del mateix autor
    L'apropament esporàdic, però intens, dels artistes al món de la joieria és l'eix vertebrador de l'exposició que il·lustra aquest catàleg, la primera d'aquesta t emàtica organitzada al nostre país i que acull el MNAC entre l'octubre de 2010 i el febrer de 2011. S'hi poden admirar més de 300 peces d'a...
    Ancho: 175 cm Largo: 245 cm Peso: 1056 gr
    Sense estoc
    38,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8043-224-5
    • Data d'edició : 01/10/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : AAVV
    • Nº de pàgines : 316
    L'apropament esporàdic, però intens, dels artistes al món de la joieria és l'eix vertebrador de l'exposició que il·lustra aquest catàleg, la primera d'aquesta t emàtica organitzada al nostre país i que acull el MNAC entre l'octubre de 2010 i el febrer de 2011. S'hi poden admirar més de 300 peces d'artistes, tant catalan s com internacionals, que encapçalen les diferents tendències creatives que s'en cavalquen durant el fèrtil segle XX. Dissenys originals d'Hector Guimard, JosepL limona, Manolo Hugué, Pau Gargallo, Salvador Dalí, Georges Braque, Alexander Cal der o Pablo Picasso, entre d'altres, procedents d'institucions públiques i de mu seus d'arreu del món, així com de col·leccions privades i del mateix fons del Mu seu. Les joies exposades revelen en petit format la personalitat artística dels seus autors i, alhora, dialoguen amb altres obres seves (pintures, escultures,fo tografies, teixits i arts de l'objecte).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.