• SALVADOR DALI, OC VIII. ALBUM (CAST)

    OBRA COMPLETA, VOL. VIII: VIDA Y OBRA DE SALVADOR DALÍ....

    DALI, SALVADOR DESTINO, S.A., EDICIONES Ref. 9788423336272 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El álbum Dalí recorre la vida y la obra del genio ampurdanés a través de una completa cronología y de más de quinientas imágenes, que incluyen fotografías ?buena parte de ellas poco conocidas o rigurosamente inéditas-, pinturas, dibujos y manuscritos del artista, cubiertas de sus libros, cubiertas ...
    Ancho: 167 cm Largo: 235 cm Peso: 1270 gr
    Sense estoc
    45,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-233-3627-2
    • Nº de col·lecció : 8
    • Coleccion : OC DALI VIII
    • Nº de pàgines : 350
    • Autors : DALI, SALVADOR
    • Idioma : Undetermined
    • Any d'edició : 2004
    • Data d'edició : 01/11/2004
    El álbum Dalí recorre la vida y la obra del genio ampurdanés a través de una completa cronología y de más de quinientas imágenes, que incluyen fotografías ?buena parte de ellas poco conocidas o rigurosamente inéditas-, pinturas, dibujos y manuscritos del artista, cubiertas de sus libros, cubiertas de revistas diseñadas por él y otros muchos documentos. Todo Dalí está incluido en este libro: sus vivencias personales, sus creaciones artísticas, sus polémicas declaraciones, sus relaciones con los grandes personajes del siglo XX. Y todo ello acompañado de abundantes imágenes a todo color. Una joya visual, un regalo para los sentidos, que forma parte de la obra literaria completa de Salvador Dalí que publica la editorial Destino. El libro es una completa introducción a Salvador Dalí que supone la culminación del año Dalí.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.